SANTOŠ PRELOMIO: Ronaldo NA KLUPI protiv Švajcarske!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 20:27

SANTOŠ PRELOMIO: Ronaldo NA KLUPI protiv Švajcarske!

Kazna ili deo taktike?

Duel osmine finala Mundijala u Kataru protiv Švajcarske Kristijano Ronaldo će početi na klupi za rezerve, objavio je dobro upućeni Rekord, posebno kada je u pitanju život i rad nekada najboljeg igrača sveta.

Čini se da je to posledica vrlo disonantnih tonova u taboru Portugalije tokom turnira u Dohi. Iako je bio neprikosnoven kod Fernanda Santoša, Ronaldo je izgubio kredit zbog ponašanja na Mundijalu. Čovek koji bi uskoro trebalo da potpiše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekordni ugovor sa Al Nasrom iz Saudijske Srabije., sporečkao se tokom duela sa Južnom Korejom sa selektorom Santošom.

Kristijano Ronaldo bio je besan što ga je Fernando Santos izvadio iz igre na isteku jednog časa igre – zamenio ga Andre Silva – gestikulirao je u prolazu. A, zatim se i pravdao. Stavio je kažiprst na usne kada je napuštao teren, a kasnije je tvrdio da ga je Čo iznervirao i da je njemu dobacivao…

“Pre nego što sam zamenjen, jedan njihov igrač mi je govorio da se ubrzam”, rekao je Ronaldo i dodao:

“Odgovorio sam mu da ućuti, on nema nikakva ovlašćenja, ne mora ništa da kaže”.

U grupnoj fazi je Kristijano Ronaldo postao prvi igrač koji je tresao mrežu na pet različitih planetarnih smotri, bio je startni centarfor u sve tri utakmice, ali mu to nije pomoglo da zadrži status startera. Očigledno je prešao crvenu liniju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.