ŠANSE SU MINIMALNE DA ZAIGRA: Nik Kirjos propušta i Australijan Open

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 11:41

ŠANSE SU MINIMALNE DA ZAIGRA: Nik Kirjos propušta i Australijan Open

Odigrao samo jedan meč prošle sezone.

Bliže se Australijan Open a od Nika Kirjosa ni traga ni glasa. Kako se nezvanično saznaje male su šanse da se pojavi u Melburnu na prvom Gren slemu u sezoni.

Nestašni momak belo sporta je odigrao samo jedan meč protekle sezone, i dalje pokušava da zaleči povrede kolena i ručnog zgloba, zbog kojih ga duži period nema na turnirima.

Njegovo ime se nije pojavilo na listi prijavljenih, što jasno daje indicije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nije još spreman da se takmiči.

Organizatori turnira su već podelili šest specijalnih pozivnica, to nije konačan broj i može da se dogodi da Kirjos dobije jednu ukoliko da signal da je spreman.

Međutim, direktor turnira Kreg Tajli je nedavno zvučao vrlo pesimistično kada je reč o mogućem dolasku Kirjosa u Melburn.

On je doduše rekao da će Nik biti u Melburnu u nekom kapacitetu, ali najverovatnije ne kroz takmičenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.