SAMO UZ NAJBOLJE: Ronaldova bivša je sad svim SRCEM uz Lacio

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO UZ NAJBOLJE: Ronaldova bivša je sad svim SRCEM uz Lacio

Obožava fudbalere.

Dezire Kordero je postala poznata kada je pre šest godina kada je zablistala na izboru za Mis Španije. Ubrzo zatim je "slučajno" naletala na Kristijana Ronalda i započelu su romansu koja je potrajala dve godine. Sada je opet u vezi sa fudbalerom i on kao i Kristajano igra u Italiji.

Pogledajte rezultate

Njen novi izabranik je Hoakin Korea igrač Lacia, koji je juče upravo od Ronaldovog Juventusa preuzeo čelno mesto u Kalču. Doduše, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju meč više, ali će još neko vreme provesti na vrhu jer su Toriezi odložili meč sa Interom zbog koronavirusa.

I am positive, I am real 🔝💗#yamamay4everybody #yamamayofficial #realbody #realwoman

Објава коју дели Desire (@desirecordero) дана 9. Сеп 2016. у 4:24 PDT

Dezire Kordero živi na destinaciji Sevilja - Rim, ali i gde god je posao modela pošalje. Da je ova lepotica slaba na fudbalere svedoči i veza koju je imala između dva pomenuta asa. Ona se zabavljala sa Encom Renelom koji danas igra za grčki Ksanti, a nekada je nastupao u Sevilji i nosio dres Betisa.

Pogeldajte još slika prelepe Dezire

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.