SAMO U BAVARSKOJ: Vraća se publika na stadione

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 18:18

SAMO U BAVARSKOJ: Vraća se publika na stadione

Popunjenost kapaciteta podignuta na 75 odsto.

Vlada nemačke pokrajine Bavarska odlučila je da dozvoli povratak publike na stadione Bundeslige i nižih liga. U Bavarskoj će od 27. januara biti dozvoljena popunjenost stadiona do 75 odsto, saopštio je šef kabineta premijera Bavarske Florian Herman.

Pokrajinska vlada ograničila je broj publike do maksimalno 10.000. Na stadione mogu da uđu samo vakcinisani i navijači koji su preležali koronu, uz negativan test koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne moraju da imaju jedino oni koji su primili treću dozu vakcine.

Tokom boravka na stadionu, navijači moraju da nose FFP2 maske odlučila je pokrajinska vlada. Na stadionu važni zabrana točenja alkohola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.