SAMO TRI DANA PRED FINALE ABA LIGE: Radonjić dobio SJAJNE vesti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 22:24

SAMO TRI DANA PRED FINALE ABA LIGE: Radonjić dobio SJAJNE vesti!

Pojačanje pred duel sa Podgoričanima.

Crvena zvezda i Budućnost u nedelju (18.30) počinju finalnu seriju ABA lige. Beogradski klub je domaćin prvog meča, zbog boljeg plasmana u regularnom delu sezone, a uoči starta trke za titulu, trener Dejan Radonjić ima razlog za zadovoljstvo.

Naime, crveno-beli će prvi put posle dužeg vremena nastupiti u kompletnom sastavu. Tačnije, krilni centar crveno-belih Marko Jagodić-Kuridža spreman je za duel sa četom Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milojevića, prenosi portal “Mojacrvenazvezda”.

Sa druge strane, ne zna se koliko će iskusni košarkaš moći da pomogne Radonjićevoj ekipi, jer je više od mesec dana bio van stroja, međutim, stručni štab Zvezde raduje podatak da će imati još jednog igrača više u rotaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.