SAMO PAR SATI PRED REVANŠ: U Humskoj održan HITAN SASTANAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 18:07

SAMO PAR SATI PRED REVANŠ: U Humskoj održan HITAN SASTANAK!

Čelnici gube strpljenje.

Ekipa beogradskog Partizana će večeras od 21 sat dočekati ekipu AEK-a iz Larnake, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Pobeda na ovom meču znači ne samo prolazak u narednu rundu kvalifikacija, već i opstanak Ilije Stolice na mestu trenera.

U slučaju prolaska u plej-of za plasman u Ligu Evropa Partizan bi igrao protiv ukrajinskog Djnepra, dok bi u slučaju poraza takmičenje nastavili u plej-ofu za plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Ligu konferencija, gde bi protivnik bio bolji iz meča Levski - Hamrun.

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom meču na Kipru rezultatom 1:2, što je dodalo još veći pritisak na trenera Iliju Stolicu.

Kako Sportal prenosi da je zbog važnosti večerašnjeg meča jutros održan vanredni sastanak na stadionu u Humskoj.

Predsednik kluba Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura jasno su dali do znanja treneru da više nema pravo na kiks, pogotovo ne protiv AEK-a.

Poručeno mu je ili će odvesti ekipu dalje ili će dobiti otkaz u slučaju eliminacije, prenosi isti izvor.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Sejduba Suma dribla Harija Megvajera
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički se ponadao na kratko, Tvente eliminisao "brđane" iz Evrope

Izvor: RTS, 11.Avg.2022

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su na gostovanju od ekipe Tventea sa 4:1 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Holandska ekipa eliminsala je srpsku ukupnim rezultatom 7:2. . Verovali su fudbaleri Čukaričkog u čudo, u preokret protiv veoma kvalitetne...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.