SAMO DANAS SIGURNO DOBIJATE: Meridian slavi 18. rođendan i časti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO DANAS SIGURNO DOBIJATE: Meridian slavi 18. rođendan i časti!

Evo i rođendana na kome TI DOBIJAŠ FANTASTIČNI poklon! Ne jedan, nekoliko njih!

Meridian je prva kladionica u Srbiji koja je napunila 18 godina! A za razliku od ostalih punoletstava kada se od tebe očekuje da doneseš poklon - na ovom rođendanu ćeš ga dobiti!

I to ne samo jedan! Najbolje kvote, najveću ponudu za uživo klađenje na fudbal ili klađenje na engleski fudbal moći ćeš u petak da iskoristiš uz dodatni novac koji ti Meridian daruje!

Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi proslavila 18 godina sjajne saradnje sa svojim igračima kladionica Meridian je rešila da nagradi svaki njihov potez ovog petka. Osim toga što ćeš na tiketu sigurno imati neki bonus - na svaku uplatu ćeš dobiti dodatni poklon.

U Meridianu ćeš u petak na startu biti na dobitku jer ćeš dobiti 5% bonusa na sve uplate na svoj račun putem Ipay-a. To naravno nije sve jer će ti svaka uplata putem kartice doneti još 10% bonusa i dodatne besplatne spinove.

Meridian je kladionica sa ubedljivo najdužom tradicijom u Srbiji i niko ne može da se podiči sa tako dugovečnim poslovanjem i takvim odnosom sa svojim igračima. Ovo je kladionica koja je prva na tržištu proširila osnovnu ponudu igara za klađenje, pionir kada je u pitanju uživo klađenje na fudbal i tenis, te kladionica koja i danas iznenađuje sjajnim promocijama.

Uživo klađenje u Meridianu je postalo još bolje jer su uvedena četiri minuta u kojima dobijaš mnogo bolje kvote , a uz sve to i klađenje na domaće lige je dobilo nove pogodnosti!

Uz sve to - Meridian ti je za svoj 18. rođendan spremio poklone. Bonuse i besplatne spinove koje ćeš dobiti čim uplatiš sredstva na svoj račun.

Zato, šta čekaš? Pravac u Meridian na žurku!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.