SAMO DA PROĐE PANDEMIJA: Dragulj dobija novi ASTONOMSKI ugovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2020, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO DA PROĐE PANDEMIJA: Dragulj dobija novi ASTONOMSKI ugovor!

Zasluženo.

Paulo Dibala je prošlog leta bio blizu napuštanja Juventusa, tražili su ga Junajted i Totenhem, ali je Argentinac na svoju ruku odabrao da ostane. Paratići i ostali čelnici sada moraju da nadoknade veliki previd s početka sezone, slegnu ramena i shvate da je popularni "dragulj" budućnost Stare dame i da se tim mora graditi oko njega.

Desetka Juventusa je briljirala u Derbiju Italije koji je počeo sa klupe, ali je svejedno pokazao klasu i postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gol za veliko slavlje. Svojom partijom na toj utakmici konačno je ubedio upravu u ono što je i više nego očigledno, a to je da zaslužuje bolji i unosniji ugovor.

Argentinac ima ugovor do kraja juna 2022. godine po kome zarađuje oko 13.5 miliona evra. Italijanski mediji pišu da bi poboljšanim ugovor bio blizu najplaćenijeg u klubu, spekuliše se sa cifrom od oko 17 miliona, doduše i sa ovim povećanjem bi bio daleko od Kristijana Ronalda koji zarađuje oko 31 miliona evropskih novčanica.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.