SAKRAMENTO NAPRAVIO DVA TREJDA: Šta ovo znači za Bogdana i Bjelicu? (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAKRAMENTO NAPRAVIO DVA TREJDA: Šta ovo znači za Bogdana i Bjelicu? (VIDEO+FOTO)

Kingsi u napadu na plej-of.

Sakramento Kingsi su učestvovali u dva trejda sinoć i prema potezima koje je napravio generalni menadžer Vlade Divac može se zaključiti da Kraljevi žele da se nađu u plej-ofu već ove sezone.

ODGOVORILA NA DESETOGODIŠNJI IZAZOV: I to KAKO! Žena Dina Rađe potpuno GOLA (FOTO)

PARTIZAN PREDSTAVIO DVA POJAČANJA: Momci SLAVNIH prezimena pokušaće da se nametnu Mirkoviću (FOTO)

Veliko pojačanje Kingsi su dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u razmeni sa Dalasom. Put Teksasa je otišao dvojac Sakramenta Džastin Džekson i Zek Rendolf, a u suprotnom smeru je krenuo Harison Barns. Barns je u ligu ušao 2012 godine, kada je biran sa sedme pozicije na draftu od strane Golden Stejta sa kojima je osvojio NBA prsten 2015. godine, a naredne je izgubio u finalu od Klivlenda. On je u tim sezonama bio standardan član prve petorke ratnika i bio je veoma važan šraf mašinerije Stiva Kera.

Leta 2016. godine je prešao u Dalas za koji je u prethodne dve i po godine odigrao preko 200 utakmica, a u prve dve sezone je prosečno beležio 19 poena po meču, dok ove sezone ubacuje poen manje.

Harrison Barnes was on the court for the Mavericks when reports came down that he was traded. pic.twitter.com/YnqCbW3cuV

— SportsCenter (@SportsCenter) 07. фебруар 2019.

U trejdu tri tima su učestvovali Sakramento, Klivlend i Hjuston, a Kingsi su poslali Imana Šamperta Raketama, dok je iz redova Kavalirsa u Kaliforniju stigao Alek Burks. Na draftu 2011. godine Burks je biran od strane Jute na 12. poziciji i za Džezere je nastupao sve do novembra prošle godine kada je trejdovan u Klivlend. Burks u karijeri prosečno beleži 9,6 poena.

U ovom trejdu je osim Burksa i Šamperta razmenjeno još četiri igrača. Hjuston je dobio Nika Stauskasa i Vejda Boldvina, dok su u Klivlend stigli Markiz Kris i Brendon Najt, kao i pravo na Hjustonovog pika prve runde na narednom draftu.

Welcome to Sacramento Alec Burks 🙌#Kings pic.twitter.com/TNDrDfrPkO

— Kings Nation (@kings_nation) 07. фебруар 2019.

S obzirom na to da Burks igra na poziciji beka šutera, a Barns je krilo koje može da igra i na poziciji krilnog centra ostaje da se vidi kako će to uticati na minutažu Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice. Očekuje se da će Barns svakako imati mesto u startnoj postavi, dok i Burks može da očekuje značajnu minutažu sa klupe za rezervne igrače.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda brazilska odbojkašica Ana Beatris Korea.

Bom dia 😎🌴🇧🇸☀️❤️😀 #Bahamas

Објава коју дели Ana Beatriz Correa (@anabeatrizcorrea) дана 9. Мај 2016. у 5:17 PDT

Dia de relaxar... #Sabadão #DeBoa ☀️😀😎🤘🏻😘

Објава коју дели Ana Beatriz Correa (@anabeatrizcorrea) дана 27. Феб 2016. у 11:43 PST

Andando sobre as águas 😂💦🔥⚽️

Објава коју дели Ana Beatriz Correa (@anabeatrizcorrea) дана 24. Сеп 2015. у 9:28 PDT

Sábado na parceria ☺ #Partiu @suelenpinto

Објава коју дели Ana Beatriz Correa (@anabeatrizcorrea) дана 25. Окт 2014. у 9:31 PDT

Sábado delicia 🍀☀️💦🤩

Објава коју дели Ana Beatriz Correa (@anabeatrizcorrea) дана 29. Дец 2018. у 5:37 PST

Chegamos na nossa última semana, agora foco total nessa fase final e se controla gorducha isso não é de comer 😂😂😂 👊🏻💛🍀🔪💀 #VaiBrasil

Објава коју дели Ana Beatriz Correa (@anabeatrizcorrea) дана 24. Јун 2018. у 9:26 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.