ŠAKOTA: Cibona važna jer se zakuvalo se na tabeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAKOTA: Cibona važna jer se zakuvalo se na tabeli

Utakmica se igra sutra od 18 časova.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je danas da je utakmica 16. kola ABA lige protiv Cibone izuzetno važna jer se "zakuvalo" na tabeli. Crveno-beli sutra od 18 časova dočekuju Zagrebčane u dvorani ''Aleksandar Nikolić'', posle dva poraza u Evroligi od Žalgirisa i Albe.

 - Sa rezultatima u poslednje vreme prilično se ''zakuvalo'' na tabeli, a mi smo u situaciji da je svaka utakmica mnogo važna. Nema priče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o snazi protivnika, o okolnostima, već su važne samo pobede. Sledi nam meč sa ekipom koja je odigrala dobre utakmice u Beogradu, pobedili su Megu, protiv FMP-a su vodili 15 razlike u jednom trenutku, što znači da ćemo morati da odigramo sa punom koncentracijom i uz maksimalan respekt - rekao je Šakota.

Centar crveno-belih Ognjen Kuzmić podsetio je da je ABA liga najvažnije takmičenje.

 - To uvek kažemo, sada smo u poziciji da pobedama uđemo u prva četiri što je i osnovni cilj, a onda u plej-ofu da pravimo dalje korake. Da bismo do toga došli moramo da se maksimalno fokusiramo na svakog protivnika i da ga maksimalno ozbiljno shvatimo. Samo tako možemo da dođemo do rezultata. Posle dve vrlo teške utakmice u dva dana, imali smo vikend da se pripremimo za Cibonu i uz ozbiljan pristup verujem da ćemo doći do pobede - rekao je Kuzmić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morana Mamić, jedna od najlepših hrvatskih manekenki

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Nov 5, 2019 at 11:40am PST

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 23, 2019 at 11:45am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 20, 2019 at 2:45pm PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 17, 2019 at 7:46am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 15, 2019 at 12:32pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.