SAGA JE ZAVRŠENA: Jović rekao DA! Srbin ide u OVAJ klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

SAGA JE ZAVRŠENA: Jović rekao "DA"! Srbin ide u OVAJ klub!

Preokret.

Iako je do kraja prelaznog roka ostalo još pet dana, potencijalni transfer napadača Real Madrida Luke Jovića i dalje je glavna tema u Španiji.

Superkup Nemačke igra se večeras (20.30) u Minhenu između Bajerna i Dortmunda, dve ekipe koje su za vikend doživele poraze u Bundesligi. Šampion Nemačke i Evrope je, naravno, favorit - kec je 1,50, dvojka čak 6,00, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Prema pisanju medija na Ostrvu, 23-godišnji reprezentativac Srbije izrazio je želju da pređe u Mančester Junajted na jednogodišnju pozajmicu, što je njegov agent predočio čelnicima Kraljevića.

Navedeno je da će šampion La lige definitivnu odluku doneti u četvrtak. Francuski stručnjak na klupi Reala veruje da je Jović budućnost kluba, ali nije isključio mogućnost odlaska na pozajmicu do kraja prelaznog roka.

Luka Jovic has been linked with a United move and Zidane has spoken about the player's future #mufc https://t.co/Jfv2NoEpNx

— 🅱🅾🆂🆂_🅾🅻🆄🆆🅰🆂🅴🆄🅽💯🙌🏽❣️ (@dheveed) September 30, 2020

Podsetimo, Milan i Roma su takođe zainteresovaniza nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i Ajntrahta, ali je Luka za sada pred vratima Old Traforda.

Ukoliko dođe do transfera, Jović bi u nastavku sezone zaigrao u tandemu sa nekadašnjim saigračem iz reprezentacije Srbije Nemanjom Matićem, koji se nedavno oprostio od dresa Orlova.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.