SADA JE SVE JASNO: Saigrači IGNORIŠU Luku Jovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 09:29

SADA JE SVE JASNO: Saigrači IGNORIŠU Luku Jovića (VIDEO)

Nije mu lako...

Luka Jović, napadač Real Madrida, iza sebe ima razočaravajuću sezonu u kojoj je postigao samo dva gola na 26 utakmica. Srpski napadač na većini duela ulazio je kao rezerva, te je na terenu proveo 799 minuta što je u proseku oko 30 po meću.

Jović je u većini utakmica delovao loše na terenu, retko je ulazio u šanse, međutim nije uvek do njega bilo što je tako.

Utakmica protiv Alavesa pokazala je da saigrači često nemaju poštovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema talentovanom napadaču.

Na Tviteru se pojavio video u kojem Jović više puta traži loptu, a da se pritom nalazi u dobroj poziciji za gol, ali nijednom nije dobio loptu od saigrača.

Watch Luka Jović being ignored every time he calls for the ball. This is really frustrating to watch especially the one when Brahim dribbled instead of passing it to Jović who would’ve probably banged it into the net. pic.twitter.com/oNLjaqq95O

— Ahhe (@LukaJovic18i) July 20, 2020

Jović je fudbaler koji se odlično pozicionira što pokazuje i ovaj video, ali potrebno je da mu neko doda loptu kao što je to bio slučaj u Ajntrahtu gde su ga saigrači stalno snabdevali dobrim centaršutima i loptama u prostor.

Pogledajte kako je srpski napadač savršeno istračao kontranapad i potom odlično dodao loptu do saigrača koji je promašio sve iz odlične situacije.

The pace by Luka Jović ⚡️

-

Almost got himself an assist from that counter attack as well. pic.twitter.com/tLqntpI0Fv

— Ahhe (@LukaJovic18i) July 19, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.