SADA JE SVE JASNO: Dragović od SLEDEĆE sezone nastupa za Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 21:10

SADA JE SVE JASNO: Dragović od SLEDEĆE sezone nastupa za Zvezdu

Veliki navijač crveno-belih.

Dolazak Aleksandra Dragovića jedna je od navažnijih fudbalskih tema u Srbiji, ali u Asutriji za čiju nacionalnu selkciju nastupa.

Veliki broj ljubitelja fudbala u Austriji da bi Dragovićev dolazak u srpski fudbal bio korak unazad u karijeri, ali on ne deli to mišljenje.

- Četiri godine nisam igrao redovno i zbog toga sam bio nesrećan. Svako ko hoće da govori loše o ligi, slobodno to može da čini. Ali, oni nemaju pojma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kroz šta sam prošao poslednjih godina, koliko sam bio ljut, razočaran, nepodnošljiv. Oduvek je bio san igrati Crvenu zvezdu zbog fantastičnih navijača - rekao je Aleksandar Dragović za austrijski "Kurier", a posle ovoga je jasno da dolazi u Beograd.

Dragovića uskoro očekuje nastup na Evropskom prvenstvu.

- Cilj mi je da imam jasnu sliku pred Evropsko prvenstvo, želim da se koncentrišem na ono najvažnije što sledi. Kada vidim da Ibrahimović i dalje igra sa 39 godina, kažem sebi: Igraću dokle god me noge mogu nositi - istakao je stameni štoper.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.