SADA JE I ZVANIČNO: Sampdorija ide u Seriju B!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 21:51

SADA JE I ZVANIČNO: Sampdorija ide u Seriju B!

Na simboličan način je ispao tim Dejana Stankovića.

 Sampdorija je porazom u Udinama od Udinezea 2:0 u 34. kolu Serije A i matematički izgubila šanse da opstane u Seriji A. Golove su psotigli Perejra u devetom i Masina u 34. minutu.

Klub u kojem je Dejan Stanković kao pomoćnik Andrei Stramaćoniju, sada je i zvanično izbacila tim bivšeg Zvezdinog trenera u niži rang.

Ostaje samo pitanje da li će i posle ove sezone Dejan Stanković ostati na klupi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sampdorije i voditi je u Seriju B, gde su Đenovljani došli posle 11 sezona.

Nedavno je podneo ostavku, ali ipak je nagovoren da ostane i odradi posao do kraja. Doduše, nešto ranije je uveravao navijače da će ostati sa ekipom i u Seriji B.

Empoli je na svom terenu savladao Salernitanu 2:1 i došao na prag obezbeđivanja opstanka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.