SADA JE DOŠAO RED NA TRENERA: Saudijci žele Alegrija

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 11:23

SADA JE DOŠAO RED NA TRENERA: Saudijci žele Alegrija

Spremna i bogata ponuda.

Napravil isu klubovi iz Saudijske Arabije pravu pometnju u protekloim mesecima na fudbalskom tržištu, prvo dovodeći Kristijana Ronalda, zatim Karima Benzemu, a spisak se tu ne završava, mada je propao plan da i Lionel Mesi zaigra u tamošnjoj ligi. Sve to naravno nije rađeno samo zato što se prebogatim šeicima može, već i da bi se poboljšao imidž u cilju dobijanja domaćinstva Svetskog prvenstva 2030. za koje planiraju da konkurišu zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grčkom i Egiptom.

Čini se da je posle igrača, došao red i na trenere koje Saudijci žele da dovedu. Spominjao se Žoze Murinjo koji je brzo demantovao odlazak tamo, kao i brazilski selektor Tite, a poslednja meta je Masimilijano Alegri. Kako piše ''Gazeta delo sport'', trener Juvnetusa će se naredne nedelje u Monte Karlu sresti sa delegacijom jednobg saudijskog kluba. Mada nije precizirano o kojem se klubu radi, pretpostavka je da je u pitanju neki od dva najveća - Al Hilal i Al Nasr.

Alegri bi navodno trebalo da dobije tri ili četiri puta veću platu u odnosu na sedam miliona koje trenutno dobija u Juventusu za godinu dana, a taj ugovor mu sa Starom damom važi još dve godine. Alegri je najavio da ne planira odlazak, ali je pitanje kako će se Juventus postaviti u toj situaciji pošto bi mogao da uštedi značajnu sumu za plate Alegrija i njegovog stručnog štaba.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.