SADA I ZVANIČNO: Belingem najavio novu eru Reala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 13:50

SADA I ZVANIČNO: Belingem najavio novu eru Reala!

Transfer vredan više od 100 miliona!

Engleski fudbaler Džud Belingem novi je član madridskog Reala, potvrdio je klub. Već se znalo da će mladi vezista Dortmund zameniti španskom prestonicom, a sada je za to stigla i zvanična potvrda.

Real je informaciju podelio na svojim društvenim mrežama uz poruku "Hey, Jude" aludirajući na čuvenu pesmu Bitlsa.

U zvaničnom saopštenju se navodi da je Belingem potpisao šestogodišnji ugovor sa Realom koji bi na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Santijago Bernabeu" trebalo da zadrži do leta 2029. godine.

📲 @BellinghamJude 🤯

👋 #HeyJude pic.twitter.com/PpCms5Dg1h

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) June 14, 2023

Real će Borusiji isplatiti saopštenje u visini od 103.000.000 evra plus bonusi (oko 30 odsto od ukupne vrednosti), dok bi 19-godišnjak trebalo da zarađuje oko 11.000.000 evra neto.

On će tako postati najskuplji Englez ikada i drugo najskuplje pojačanje Reala posle Edena Azara (kada se uključe bonusi).

Već u četvrtak u podne će biti organizovana zvanič na promocija, dok će se potom Belingem pojaviti ispred predstavnika medija.

👋 @BellinghamJude

🤍 #HeyJude pic.twitter.com/jluhr0SJdv

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) June 14, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.