SABONIS BOLJI OD JOKIĆA: Denver ZALEĐEN u Sakramentu - -29! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 09:25

SABONIS BOLJI OD JOKIĆA: Denver ZALEĐEN u Sakramentu - "-29"! (VIDEO)

Težak poraz šampiona u Kaliforniji.

Košarkaši Denvera doživeli su težak poraz u prestonici Kalifornije. Sakramento je zaledio šampione iz Kolorada i naneo im jedan od najtežih poraza u poslednjih nekoliko godina. Razigrani Kingsi su slavili sa čak 29 poena razlike - 135:106.

Jedina svetla tačka u redovima Nagetsa bio je Nikola Jokić. Srpski as je proveo 30 minuta na parketu i za to vreme ostvario učinak od 23 poena, osam skokova i sedam asistencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, to nije bilo dovoljno, jer gotovo da nije imao nikakvu podršku saigrača. Iole solidne partije pružili su Erik Gordon sa 14 i Kristijan Braun sa 13 poena.

U redovima Kingsa dominirao je Domantas Sabonis. Litvanski centar je stigao do tripl-dabl ostvarenje od 17 poena, isto toliko skokova i 10 asistencija. Pored njega briljirao Malik Monk koji je meč završio sa 23 poena, jednim skokom i dve asistencije.

Denver koji je bio lišen pomoći Majkla Portera Džuniora počeo je sasvim dobro i imao čak dvocifrenu prednost u prvoj četvrtini, međutim kako je meč odmicao, a naročito u drugom poluvremeno došlo je do ogromnog pada u igri i katastrofalnog poraza.

REZULTATI

Filadelfija - Atlanta 121:127

Boston - Vašington 133:129

Toronto - Hjuston 107:104

Milvoki - Šarlot 120:84

Sakramento - Denver 135:106

L.A. Lejkers - Nju Orleans 139:122

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.