SAAF: Paori “blokirali” Sportklub Superligu

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAAF: Paori “blokirali” Sportklub Superligu

Umesto bogatog vikenda na terenima Sportklub Superlige i Prve lige Srbije, dva od pet planiranih mečeva otkazana su u poslednji čas. Razlog je blokada puteva u Vojvodini, zbog čega je onemogućen dolazak tima iz Beograda na ovaj meč.
Kao što je poznato, poljoprivrednici su, nezadovoljni merama Vlade Srbije za podsticaje u agraru, blokirali traktorima više putnih pravaca u Vojvodini i na taj način onemogućili normalan saobraćaj. To je napravilo veliki problem srpskim klubovima, koji bi morali unapred da rezervišu autobuse i pored neizvesnosti prolaska istih na pravcima koji bi povezali Beograd i Klek, odnosno u drugom slučaju Kikindu i Sremsku Mitrovicu.
Upravo ta dva meča su i otkazana, pa se ovog vikenda neće na megdanu naći Vitezovi iz Kleka i Plavi zmajevi iz Beograda, naš kao i Legionari iz Sremske Mitrovice i Mamuti iz Kikinde. Kako trenutno stvari stoje, pod znakom pitanja je i drugi meč koji će se odigrati u diviziji “Sever”, između Sombor Celtisa i Vrbas Hantersa, ali se on igra u nedelju, pa je odluka o odložena za subotu.
Prvi je na programu danas u Mladenovcu, gde će domaći Forestlendersi dočekati Indijance iz Inđije, dok će se sutra u okviru grupe „Sever“ sastati Sombor Celtisi i Lovci iz Vrbasa. Iako se igra po dvokružnom sistemu, ishodi ova dva meča mogli bi u velikoj meri da odrede konačne plasmane u divizijama „Jug“ i „Sever“ Prve lige Srbije.
SPORTKLUB SUPERLIGA
KLEK: Knajts – Beograd Blu dragons - otkazano
PRVA LIGA – GRUPA „JUG“
Subota: MLADENOVAC: Forestlenders – Inđija Indians (Gradski stadion, 14),
Nedelja:  KAF Požarevac – Zemun Gorštaci (stadion „Hipodrom“, 13)
PRVA LIGA – GRUPA „SEVER“
SREMSKA MITROVICA: Legionaries – Kikinda Mamuts - otkazano
Nedelja: SOMBOR: Celtis – Vrbas Hanters (stadion 'PIK', 14 časova)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.