Rutinski smo pobedili Dominikansku republiku

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 12:05

"Rutinski smo pobedili Dominikansku republiku"

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je da nijednog momenta nije bila upitna pobeda Srbije nad Dominikanskom Republikom

"Danas smo odigrali više nego dovoljno da pobedimo Dominikansku Republiku. Nijednog momenta nije dovedena u pitanje naša pobeda, rutinski smo odradili posao", rekao je Terzić, preneo je Odbojkaški savez Srbije (OSS).

Selekcija Srbije danas je sa 3:0 (25:18, 25:12, 25:20) pobedila Dominikansku Republiku na Olimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrama, u prvom meču Grupe A.

U drugom kolu Srbija u utorak igra protiv domaćina Igara, selekcije Japana.

"Sledeća utakmica je drastično teža. Uvek igramo teške utakmice protiv Japana. Težak protivnik protiv kojeg se svaki poen mora zaraditi. S obzirom da smo počeli na ovakav način mislim da je doza samopouzdanja veća kod igračica, i da možemo da pružimo dobru igru", dodao je on.

Odbojkašica Jelena Blagojević rekla je da je zadovoljna pobedom na startu turnira.

"Daje nam veću sigurnost da nastavimo turnir u pozitivnom smeru. Okrenuti smo ka sledećoj utakmici, idemo da se borimo i nadam se da će sve biti dobro", dodala je ona.

Srbija protiv Japana u okviru Grupe A igra u utorak od 7.20.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JAPAN PRAVI IZAZOV ZA SRBIJU! Terzić: Rutinski smo pobedili Dominikansku Republiku

Izvor: Kurir, 25.Jul.2021

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je danas da nijednog momenta nije bila upitna pobeda Srbije nad Dominikanskom Republikom, kao i da je zadovoljan igrom u prvoj utakmici na Olimpijskim igrama.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.