Ruski golman potpisao za Voždovac! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 12:28

Ruski golman potpisao za Voždovac! (foto)

Dokazao se kao omladinac, sada je vreme za seniorsku konkurenciju.

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je ruski golman Georgi Bratuhin potpisao profesionalni ugovor sa tim klubom.

Bratuhin je deo Voždovca od leta 2018. godine kada je stigao iz Rusije.

On je ubrzo zaslužio mesto prvog golmana u omladinskom timu, da bi "nakon rapidnog napredovanja i sjajnog odnosa prema treninzima" zadužio dres prvog tima i potpisao profesionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovor na četiri godine.

"Već dve godine sam u Voždovcu i to su dve godine u kojima sam rapidno napredovao, u fudbalskom i ljudskom smislu, kako fizički, tako i mentalno. Naišao sam na sjajan prijem svih ljudi u klubu i ovde se zaista osećam kao kod kuće... Drago mi je što sam deo kluba koji mladim fudbalerima daje šansu", rekao je Bratuhin, prenosi klub.

Bratuhin će konkurisati za tim već u nedelju kada u 20.30 na Krov dolazi ekipa Vojvodine u okviru trećeg kola Super lige Srbije.

-

-

🐉🥅 𝐑𝐔𝐒𝐊𝐈 𝐙𝐌𝐀𝐉 𝐌𝐄𝐃𝐉𝐔 𝐒𝐓𝐀𝐓𝐈𝐕𝐀𝐌𝐀!

Profesionalni ugovor sa Voždovcem danas je potpisao golman Georgi Bratuhin! 🧤

Više na ➡️ https://t.co/8K2Esr5Tz3

Bravo Žora, idemo dalje! @georgbrat21 #fkvozdovac ⚪️🔴⚫️ pic.twitter.com/bdWpe57oES

— FK Voždovac (@FKVozdovac) August 7, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZMAJEVI SE POJAČALI Ruski golman potpisao profesionalni ugovor sa Voždovcem

Izvor: Kurir, 07.Avg.2020

Fudbalski klub Voždovac saopštio je da je ruski golman Georgi Bratuhin potpisao profesionalni ugovor sa tim klubom.

Nastavak na Kurir...

AEK zvanično objavio, stigao Srbin! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020

AEK će imati i trećeg srpskog internacionalca u svojim redovima...Ekipa AEK-a je završila posao, objavljeno je da je novi fudbaler tog kluba postao Petar Karaklajić...Znalo se da će ovaj 20-godišnji levokrilni igrač biti novo pojačanje AEK-a još pre 20-ak dana, a sada je konačno sve i objavljeno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.