Runi stigao u plej-of, Ibrahimović na putu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2018, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi stigao u plej-of, Ibrahimović na putu (VIDEO)

DC junajted nastavlja sezonu u MLS ligi, a i Los Anđeles Galaksi će ako pobedi u poslednjem kolu osnovnog dela.

U pretposlednjem kolu osnovnog dela oba tima su ostvarili značajne pobede. DC junajted je kod kuće savladao Njujork siti s 3:1. Engleski napadač Vejn Runi je postigao dva gola, prvi u 8. minutu, a drugi u 74. iz penala. Lučano Akosta je bio strelac u 24. minutu, a počasni pogodak za goste dao je Španac David Vilja u 78. Tako je tim iz vašingtonskog distrikta obezbedio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mesto u plej-ofu severnoameričkog sokera.

Runi, koji je u prekookeanski fudbal stigao u julu, postigao je 12 golova. Ovo je bio četvrti put da je dvostruki strelac. Sve golove je dao kad je DC junajted bio domaćin.

Filth. LuchoAcosta94 WayneRooney. #DCU | #DCvNYC 1-0 pic.twitter.com/ySspwwO2jF— D.C. United (dcunited) October 21, 2018

Keep. It. Rollin'. #DCU | #DCvNYC 3-0 pic.twitter.com/nOoyxW8gFo— D.C. United (dcunited) October 21, 2018

Los Anđeles Galaksi je pobedio Minesotu u Mineapolisu s 3:1. I na tom meču je pobednički tim sigurno vodio s 3:0, a švedski as Zlatan Ibrahimović je postigao prvi gol, u 30. minutu. Njemu je to 22. pogodak u sezoni, a strelac je bio na petom meču uzastopno.

Galaksi je tako sačuvao nadu da će se naći u plej-ofu, a za to mu je neophodan uspeh u poslednjem kolu. Dočekaće u Kaliforniji Dinamo iz Hjustona.

"I'll make them enjoy." — Ibra_official pic.twitter.com/q2eyp0WElZ— LA Galaxy (LAGalaxy) October 21, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ne, nije 2008. godina - strelci Ibra, Runi, Tores i Vilja! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018

Posebno se istakao nekadašnji as Mančester junajteda...Di Si junajted je sinoć pobedio Njujork siti sa 3:1, a apsolutni heroj domaće ekipe bio je legendarni Vejn Runi...Englez je doveo svoj tim u vođstvo u osmom minutu, a postigao je još jedan gol u 74. minutu. Utehu Njujorčanima pružio je David...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.