Runi odgovorio, poznato gde završava karijeru

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi odgovorio, poznato gde završava karijeru

Vejn Runi objavio gde će završiti svoju profesionalnu karijeru.

Rekorder po broju golova u dresu reprezentacije Engleske, Vejn Runi, odigraće deo utakmice protiv Sjedinjenih Američkih Država na Vembliju u četvrtak što će mu biti poslednji meč u dresu sa nacionalnim grbom.

Čitav meč će biti posvećen njemu kao poslednji u dresu reprezentacije, verovatno će ući tokom drugog poluvremena kada bi mogao da preuzme i kapitensku traku.

Pre tog meča je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na otkrio i gde će završiti svoju klupsku karijeru.

Ovaj 33-godišnji fudbaler je rešio da je završi u Sjedinjenim Američkim Državama, dakle, od povratka u Premijer ligu nema ništa.

Ugovor sa Di-Si junajtedom ima do 2021. godine, možemo pretpostaviti da je to godina njegovog penzionisanja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vejn Runi karijeru završava u SAD

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2018

Vejn Runi odigraće u četvrtak na Vembliju deo utakmice protiv Sjedinjenih Američkih Država što će mu ujedno biti i poslednji meč u nacionalnom dresu...Verovatno će ući tokom drugog poluvremena kada bi mogao da preuzme i kapitensku traku, pa će se rekorder po broju golova u dresu reprezentacije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.