Runi: Livepul veći od Sitija

Izvor: B92, 21.Sep.2013, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi: Livepul 'veći' od Sitija

Fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi rekao je da je duel sa Liverpulom veći derbi od utakmice protiv gradskog rivala, Mančester sitija.

Aktuelni šampion Premijer lige gostovaće u nedelju na "Etihadu" u derbiju kola u kojem se sastaju Junajted i Siti.

"Sve su to velike utakmice. Junajted i Liverpul su imali mnogo mečeva tokom poslednjih godina. Siti je bio uspešan nedavno, ali i dalje smatram da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je derbi protiv Liverpula najveća utakmica", rekao je Runi za britanske medije.

Runi, koji je postigao sedam golova u 19 prvenstvenih nastupa protiv Sitija, svestan je važnosti tog meča.

"To je važan duel dva kandidata za titulu. Neće odrediti sezonu, ali to je velika utakmica, lokalni derbi", rekaoje Runi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Runi "pecnuo" gradskog rivala: Veći je derbi Junajteda i Liverpula

Izvor: Sportal.rs, 21.Sep.2013

Fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi pecnuo je gradskog rivala Mančester siti pred nedeljni derbi. Runi je rekao da je duel sa Liverpulom veći derbi od utakmice protiv "građana".

Nastavak na Sportal.rs...

Siti vs Junajted - Ne može da bude važnije!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2013, 12:36

Derbi Mančestera nije najveća utakmica u Engleskoj, ali je poslednjih sezona porasla do statusa meča koji može da odluči titulu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.