Rumenige potvrdio - Renato Sančez u Premijer ligi

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumenige potvrdio - Renato Sančez u Premijer ligi

Bajern je pustio Portugalca na pozajmicu, "zlantnog dečaka" ćemo naredne sezone gledati u najatraktivnijoj ligi na svetu.

Nemački magazin 'Kicker' je dobio potvrdu od Karl-Hajnca Rumenigea da se Bajern dogovorio sa Svonsijem oko jednogodišnje pozajmice Renata Sančeza.

'Labudovi' će na račun najvećeg nemačkog kluba uplatiti 8 miliona funti i NEĆE imati pravo da ga otkupe na kraju sezone.

Svonsi je neočekivano dobio trku za sjajnog vezistu, iako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tek danas saznalo da u njoj učetvuje, upravo iz razloga što su ostali interesenti, kao što su Milan i Juventus, želeli da pozajmica sadrži i stavku o otkupu, a to u Bajernu nisu želeli da prihvate.

Nova avantura najboljeg mladog fudbalera sa prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva kreće u Velsu i nema sumnje d će sa njim u ekipi 'Labudovima' šanse za opstanak u eliti znatno biti uvećane.

Renato Sanches will join Swansea for £8m on a season-long loan. No option to buy. (Source: KICKER) pic.twitter.com/ZCvEzDFS2h

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) August 30, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.