Rukometni večiti derbi pripao crno-belima

Izvor: RTS, 17.Feb.2020, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometni "večiti" derbi pripao crno-belima

Rukometaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 27 : 24 (13 : 10) u meču 17. kola Superlige Srbije.
Sa nova dva boda crno-beli su se probili na treće mesto na tabeli sa 21 bodom. Zvezda je prikovana za dno tabele sa devet bodova.

Rukometaši Partizana opravdali su ulogu favorita i nadigrali večitog rivala u prvenstvenom meču. Viđena je velika borba, domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvena zvezda dugo je odolevala crno-belima i nije dozvoljavala protivniku da se odlepi. Međutim, kvalitet je došao do izražaja i crno-beli su zabeležili važnu pobedu.
Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Aleksa Maksić sa sedam golova, njega je pratio Nemanja Živković sa šest. U timu Zvezde Ivan Rajičević je postigao sedam pogodaka.  
Tabela posle 17. kola: Pančevo 30, Železničar 24, Partizan 21, Dubočica 20, Novi Pazar 19, Rudar Kostolac 16, Kikinda 15, Spartak 15, Šamot 12, Proleter 12, Obilić 11, Crvena zvezda 9
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.