Rukometašice nadigrale Južnu Koreju u Seulu

Izvor: RTS, 22.Nov.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice nadigrale Južnu Koreju u Seulu

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedom nad Južnom Korejom sa 28:27 počela je učešće na "Seul kupu" u Seulu. U meču sa dramatičnom završnicom rukometašice su uspele da načine rezultatsi preokret i dođu do prve pobede upravo nad selekcijom domaćina pripremnog turnira.
Iako su naše reprezentativke dobro ušle u meč, domaće rukometašice su povele i uspele na poluvreme da odu sa prednošću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 14:12.

U nastavku meča naše igračice su pojačale pritisak ali su suparnice uspevale da pruže ravnopravan otpor do samog finiša meča.
Izabranice selektora Ljubomira Obradovića bile su sjajne u finišu, kada su serijom 4:0 za tri minuta sa 24:26 otišle na 28:26. 
Par odbrana Jovane Risović, golovi Dragane Cvijić i Jelene Trifunović, odlična odbrana, i pogodak Ane Kojić 50 sekundi pre kraja, preokrenuli su meč u korist srpskih rukometašica.
"Seul kup" se igra do 25. novembra, a naše rukometašice su u grupi sa selekcijama domaćina, Rusije i Mađarske i to su pripremne utakmice našeg tima za učešće na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.