Rukometašice Srbije na korak od plasmana na EP

Izvor: Studio B, 12.Jun.2014, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije na korak od plasmana na EP

Ženska rukometna reprezentacija Srbije savladala je u Stafu domaću selekciju Švajcarske sa 23:20 (13:12), u utakmici pretposlednjeg kola pete grupe kvalifikacija za učešće na prvenstvu Evrope.

Izabranice selektora Saše Boškovića sada su samo korak od plasmana na kontinentalni šampionat krajem godine u Hrvatskoj i Mađarskoj. Srbija u poslednjem 6. kolu igra odlučujući meč u nedelju u Nišu od 20 sati protiv Slovenije. 

Do trijumfa u večerašnjoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rukometašice Srbije vodile su Lekić sa četiri i Stoiljković i Milošević sa po tri gola, dok je kod Švajcarkinja najefikasnija bila Dinkel sa pet. 

Odigrano juče: Slovenija - Švedska 27:34 (14:17)  Tabela: Švedska 8 bodova, Srbija i Slovenija po 6, Švajcarska 0. Prvenstvo Evrope za rukometašice biće u Hrvatskoj i Mađarskoj od 7. do 21. decembra.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice na korak od plasmana na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2014

Ženska rukometna reprezentacija Srbije savladala je večeras u Stafu domaću selekciju Švajcarske sa 23:20 (13:12), u utakmici pretposlednjeg kola pete grupe kvalifikacija za učešće na prvenstvu Evrope.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.