Rukometašice Srbije i Nemačke odigrale nerešeno u Umagu!

Izvor: Press, 09.Okt.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije i Nemačke odigrale nerešeno u Umagu!

Ženske rukometne rerezentacije Srbije i Nemačke igrale su danas nerešeno 25:25 (13:13), u utakmici 1. kola turnira Kroacija kup u Umagu.
Vicešampionke sveta okupile su se u EHF nedelji i učešće na ovom turniru iskoristiće kao pripremu za prvenstvo Evrope, koje ih očekuje od 7. do 21. decembra u Hrvatskoj i Mađarskoj.

"Pošto nemamo vremena da neke stvari radimo na treningu, probali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << večeras na utakmici odbranu 3-2-1. Zadovoljan sam igrom i borbenošću igračica koje su pokazale na terenu", izjavio je posle meča selektor Saša Bošković.

Sanja Damnjanović je ocenila da je srpski tim igrao bolje i da je zaslužio da pobedi selekciju Nemačke.

"U prvom poluvremenu imali smo mnogo promašenih zicera i mogli smo bolje da odigramo napad u zadnjih 10 minuta. Sutra igramo sa Poljskom, jakom ekipom, ali daćemo sve od sebe da dobijemo taj meč", kazala je Damnjanovićeva.

Rukometašice Srbije igraju protiv Poljske sutra od 17 sati, a u preostaloj utakmici sastaju se sa domaćinom Hrvatskom u subotu od 16 sati.

PROČITAJTE JOŠ:
Vozači Formule 1 posvetili VN Rusije Žilu Bjankiju
Pobede vaterpolista Radničkog, Vojvodine i Crvene zvezde
Tod: Šumaher će voditi relativno normalan život
   

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija i Nemačka nerešeno u Umagu

Izvor: RTS, 09.Okt.2014

Ženske rukometne rerezentacije Srbije i Nemačke igrale su nerešeno 25:25 (13:13), u utakmici 1. kola turnira Kroacija kup u Umagu. Srbija se u petak sastaje sa Poljskom, a u subotu sa domaćom ekipom Hrvatske. ..Vicešampionke sveta okupile su se u EHF nedelji i učešće na ovom turniru iskoristiće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.