Rukometašice Radničkog 1964 rutinski do novih bodova

Izvor: KGsport.info, 25.Mar.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Radničkog 1964 rutinski do novih bodova

Novi trijumf zabeležile su rukometašice Radničkog 1964 u Prvoj ligi Zapad, pošto su večeras u hali „Jezero“ savladale Košutnjak iz Čačka u utakmici 11. kola – 31:25 (15:10).
Čačanke su parirale samo u uvodnih desetak minuta susreta, da bi Kragujevčanke jako brzo preuzele kontrolu nad igrom i rezultatom, pa su na poluvreme otišle sa pet golova prednosti – 15:10.
Početkom drugog poluvremena učenice trenera Kurandića dolaze do maksimalnih „plus sedam“ (17:10), >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ali je potom došlo do pada u njihovoj igri, što su gošće iskoristile da se rezultatski vrate u meč i priđu na samo dva gola zaostatka (21:19). Međutim, ubrzo su se domaće konsolidovale, vezale nekoliko uspešnih napada i mirno privele utakmicu kraju.
Tijana Petrović i Natalija Mikić su sa po sedam pogodaka prednjačile u pobedničkom timu,a sledila ih je Jovana Blagojević sa šest golova na svom kontu. Na drugoj strani istakle su se Teodora Krunić sa jedanaest i Slobodanka Dojčilović sa pet postignutih golova.
U narednom kolu kragujevačke rukometašice očekuje gostovanje kraljevačkom Metalcu.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.