Rukometaši u trećem šeširu na žrebu za EP

Izvor: RTS, 19.Jun.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši u trećem šeširu na žrebu za EP

Muška rukometna reprezentacija Srbije naći će se u trećem šeširu na žrebu za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Pored Srbije, u trećem šeširu su još Norveška, Crna Gora i Češka, sa kojima se ekipa selektora Jovice Cvetkovića neće sastati.
Prvi šešir čine Nemačka, Španija, Hrvatska i Francuska, drugi Danska, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Belorusija, Švedska i Makedonija, a četvrti Mađarska, Slovenija, Austrija i Island.
Žreb će biti obavljen 23. juna u 19.00 u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu.
Evropsko prvenstvo održaće se od 12. do 28. januara u Hrvatskoj.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija u trećem šeširu na žrebu u Zagrebu

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017, 00:29

Reprezentacija Srbije naći će se u trećem šeširu pred žreb grupa za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj naredne godine, koji će biti održan u petak u 19 časova u koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu...Hrvatska je kao domaćin smeštena u prvi šešir, dok je Slovenija u četvrtom...Evropska...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.