Rukometaši Srbije remizirali protiv Rusije na startu SP

Izvor: Beta, 11.Jan.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije remizirali protiv Rusije na startu SP

Rukometna reprezentacija Srbije igrala je večeras nerešeno 30:30 (16:16) protiv Rusije u prvom kolu Grupe A Svetskog prvenstva.Utakmica u Berlinu bila je neizvesna od samog početka do kraja, ali ipak pobednika nije bilo. Srbija je u većem delu utakmice bila u prednosti, čak je i u poslednjem minutu imala napad za pobedu, ali je Oleg Grams odbranio šut Stefana Vujića 10 sekundi pre kraja.Najefikasniji u selekciji Srbije bio je kapiten Nemanja Ilić sa šest golova, dok je Vujić postigao pet, a Lazar Nikolić četiri pogotka.Reprezentaciju Rusije predvodio je Timur Dibirov sa 12 golova, dok je Dmitrij Žitnikov postigao četiri.Srbija će sutra od 20.30 protiv Francuske igrati meč drugog kola Grupe A, dok Rusiju od 15.30 očekuje duel s Korejom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE MOGAO DA SAKRIJE SUZE: Lazar Kukić uplakan posle promašene prilike za pobedu Srbije nad Rusijom! (FOTO)

Izvor: Kurir, 11.Jan.2019

Rukometna reprezentacija Srbije igrala je večeras nerešeno 30:30 (16:16) protiv Rusije u prvom kolu Grupe A Svetskog prvenstva. Ovaj poraz najteže je pao srpskom reprezentativcu Lazaru Kukiću koji je propustio priliku da donese pobedu Orlovima. 

Nastavak na Kurir...

Momci, glave gore! Konačno smo uživali gledajući rukometnu reprezentaciju!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 15:10

Kakav god epilog bude na ovom Svetskom prvenstvu, ako Peruničićevi izabranici budu izgarali na parketu kao sinoć protiv Rusa, niko neće moći bilo šta da im zameri...Dugih sedam godina, još od evropskog srebra na šampionatu u Beogradu 2012, čekamo na neki značajniji rezultat naše muške rukometne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.