Rukometaši Srbije izgubili od Nemačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2012, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije izgubili od Nemačke

ROŠTOK -

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas u Roštoku od Nemačke sa 23:32 (13:19), u drugom prijateljskom susretu.

U prvom meču Srbija je pobedila Nemačku sa 33:31.

Direktor reprezentacije Vladica Spasojević istakao je da, iako rezultatski izgleda da je poraz bio ubedljiv, u stvarnosti je utisak bio drugačiji.

"Mladi igrači se nisu obrukali. Najvažnije je da se videlo da ima 'materijala' i da treba raditi i nadograđivati ovu selekciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mečevi su bili veliko iskustvo za rukometaše, ali i za stručni štab da se otvaraju nova i zanimljiva rešenja u igračkom sastavu", rekao je Spasojević.

U Nemačkoj je igrala selekcija Srbije sastavljena od igrača iz domaćeg šampionata i nekoliko iz Bundeslige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.