Ruis teži nego prošli put: Još uvek sam brz i snažan

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruis teži nego prošli put: Još uvek sam brz i snažan

Endi Ruis, svetski šampion u teškoj kategoriji, kaže da je spreman za okršaj sa Entonijem Džošuom.

Meksikanac je u prethodnoj borbi pobedio britanskog borca nokautom u sedmoj rundi, a naredni duel zakazan je za subotu od 21.40 u Saudijskoj Arabiji.

Poslednjih nekoliko nedelja mediji su mnogo govorili o Ruizovom mršavljenju i dijeti, ali su se te spekulacije pokazale kao netačne.

U petak su odrađena poslednja merenja, koja su pokazala da 30-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bokser zapravo ima 128,6 kilograma – sedam više nego što je imao na prošloj borbi.

"Imao bih oko 121 kilograma da je merenje održano kada je trebalo da se održi. Bez sve te hrane koju sam pojeo... Čak mislim da bih možda bio lakši i od tog 121 kilograma. Na kraju nije ni važno koliko sam bio težal na merenju jer znamo taktiku i kilažu sa kojoj ću ući u ring. Još uvek sam brz i snažan", rekao je Endi Ruis.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.