Rosoneri zainteresovani za dragulj Liona! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" zainteresovani za dragulj Liona! (video)

Milan ima par opcija kada su u pitanju ofanzivna pojačanja.

Pominjala se opcija da bi Luka Jović mogao putem "San Sira" na jednogodišnju pozajmicu, ali je ubrzo ta informacija demantovana od strane samog fudbalera. U Milano je već došao Rafael Leao, otišao je Patrik Kutrone, Đampaolo ipak želi da doda još jednog ofanzivca svom novom timu.

Prva opcija ostaje Anhel Korea, ali su za sada pregovori oko Argentinca usporili tako da Milanezi imaju opciju B ukoliko pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Atletiko Madridom propadnu.

Radi se o mladom fudbaleru Liona, Martinu Terijeu.

 Francuz može igrati na poziciji levog krila, ali i napadača po potrebi. Fudbalera prate još Šalke i Nica, navodno je sportski direktor "rosonera" Masara itekako zainteresovan za dvadesetdvogodišnjeg ofanzivca.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.