Rosoneri pikirali krilo, čeka se amin sa Stamford Bridža?

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 21:09

"Rosoneri" pikirali krilo, čeka se 'amin' sa "Stamford Bridža"?

Jedan od boljih ofanzivaca italijanske Serije A.

Milanezi će tokom leta imati pravu rekonstrukciju tima.

Svaka linija bi mogla biti na 'udaru'. Donarumino mesto bi mogao da preuzme naš Predrag Rajković, u odbrani se spekuliše oko Todiboa dok bi u ofanzivnom delu terena mogao doći Žeremi Boga.

Odlično krilo Sasuola je ove sezone na 24 utakmica Kalča postigao 8 golova i dodao četiri asistencije. Nekadašnji omladinac Čelsija je meta "San Sira", njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << cena se procenjuje na nekih dvadesetak miliona evra.

Problem bi mogli da naprave upravo "plavci" koji imaju dogovorenu 'buyback' klauzulu sa timom sa "Mapei" stadiona, ona navodno iznosi petnaest miliona evra i nije i dalje uklonjena, što su neki mediji najavljivali.

Boga je zainteresovan za dres "crno-crvene" boje, videćemo šta će reći Lampard pošto deluje da se Sasuolo i ne pita toliko za njegove dalje korake.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.