Rosi se neće povući zbog Simonćelijeve smrti

Izvor: Blic, 24.Okt.2011, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosi se neće povući zbog Simonćelijeve smrti

Valentino Rosi se neće povući iz Moto GP-a posle smrti Marka Simonćelija, rekao je njegov mentor Davide Brivio.

Italijan je nastradao posle pada koji ga je ostavio bez kacige, a tom prilikom na njega su naleteli Kolin Edvards i Valentino Rosi.

Rosija je nesreća mnogo poremetila i oglasio se samo na Tviteru.

"Simonćeli je za mene bio kao mlađi brat. Snažan na stazi, a toliko fin u životu. Mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će mi nedostajati", napisao je Rosi.

Davide Brivio, Rosijev bivši menadžer u Jamahi, demantovao je medijske glasine da je Rosi toliko uznemiren da neće moći da nastavi sa vožnjom.

"Mnogi pitaju da li će Valentino nastaviti sa trkama. Nema nikakve istine da će prekinuti karijeru i žao mi je što uopšte to moram da objašnjavam", rekao je Brivio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.