Ronaldova mama: Nisi došla u sobu da igraš karte...

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldova mama: "Nisi došla u sobu da igraš karte..."

Oglasila se i Dolores povodom slučaja iz Las Vegasa...

Ronaldova majka je stala u odbranu sina zbog slučaja Majorga, odnosno optužbe Amerikanke da je Ronaldo silovao u Las Vegasu 2009. godine.

Ona je rekla da su optužbe lažne.



"Znam svog sina, nije sposoban da napravi tako nešto, svako ko ga poznaje zna da nije nasilnik
", kaže Marija Dolores dos Santos Aveiro.

"Ako pogledate čitavu priču, sigurno nije krenula u sobu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da igraju karte. Svakako da se tamo desilo ono što svi znamo, ali sada ucenjuje mog Kristijana. Neću o tome da pričam više, sramotno je šta ta žena radi", dodala je ogorčena Ronaldova mama.

Međutim, policija u Las Vegasu je ponovo otvorila slučaj, traži Ronaldov DNK, mada od ne negira da je bilo seksa, ali tvrdi da je Majorga pristala svojevoljno.

Ono što je navodno otkriveno je da se ona posle svega vratila u hotelsku diskoteku i nastavila da se zabavlja, ali policija nije želela da se oglašava po tom pitanju.

Majorga je sutradan prijavila seksualni napad, a nagodila se na 300 000 sa Ronaldom, navodno Real je pritisnuo Kristijana da potpiše taj sporazum kako ne bi narušio imidž i svoj prelazak tog leta iz Junajteda u Madrid.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.