Ronaldo zatražio od Pereza da mu dovede zemu?!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo zatražio od Pereza da mu dovede ''zemu''?!

Kolonija Portugalaca poslednjih godina u Madridu se nastavlja?

Prva zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo navodno je zatražio od predsednika kluba Florentina Pereza da u ekipu Zinedina Zidana dovede Andrea Silvu.

Španski mediji prenose da Ronaldo smatra da bi napadač Porta bio odlično pojačanje za Real i da je već predložio upravi da ga dovede.

Andre Silva ima samo 21 godinu, ove sezone pruža odlične partije, zbog čega je skrenuo pažnju velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubovima poput Real Madrida i Arsenala.

Ipak, problem je što Porto ne želi da ga pusti ispod sume od 60 miliona evra, što malo ko može i želi da plati.

Silva je ove sezone postigao 20 pogodaka na 34 utakmice u svim takmičenjima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real i Arsenal spremili trampu veka, transfer koji će uzdrmati celu Španiju?!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2017

Kakav bi ovo posao bio!..Da li vam zvuči realno - Karim Benzema u Arsenalu, Aleksis Sančez u Real Madridu?!..Španski Don Balon danas je doneo zanimljivu priču o potencijalnoj trampi Arsenala i Real Madrida...Navodno, Arsenal je svestan da će ovog leta ostati bez Aleksisa Sančeza, a pošto ne želi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.