Ronaldo za plus 13

Izvor: RTS, 11.Mar.2012, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo za plus 13

Real Madrid pokazao kvalitete pravog šampiona protiv Betisa. Dva gola Ronalda i jedan Iguaina. Betis poveo golom Horhea Moline. Barselona protiv Rasinga u Santanderu igra za, kakve-takve, šanse da stigne ekipu Žozea Murinja. Betis - Real Madrid 2:3.

Horhe Molina doveo je Betis u vođstvo u desetom minutu na opšte zadovoljstvo domaćih navijača. Molinin gol bio je rezultat sjajne akcije u kojoj su učestvovali Načo i Ruben Kastro.

Svega 15 minuta kasnije utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na početak vratio Gonzalo Iguain, na dodavanje Mesuta Ozila.

Odmah po povratku sa odmora, Ronaldo je doveo Real u vođstvo, ali je Murinjo imao samo tri minuta mira, koliko je Betisu trebalo da izjednači.

Strelac je bio Džeferson Montero posle greške Alvara Arbeloe, koji je spustio loptu na nogu igrača Betisa.

Utakmicu, a najverovatnije i ishod lige odlučio je Krisstijano Ronaldo u 73. minutu. Kaka je izveo korner, glavom je sjajno šutirao Serhio Ramos, golman Betisa Fabrisio je dobro reagovao, ali je uspeo da odbije loptu samo do Ronalda.

 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.