Ronaldo u Barsi? Ekspresan odgovor iz prve ruke!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 17:36

Ronaldo u Barsi? Ekspresan odgovor iz prve ruke!

Kao bomba odjeknula je glasina da Žorž Mendeš nudi Barseloni Kristijana Ronalda, ali...

Madridski As nije gubio vreme i kontaktirao je Ronaldove bliske ljude koji su momentalno demantovali ove glasine.

Zanimljivo, sve je počelo od Katalonca Giljema Balaga, novinara Skaj sporta i katalonskog Sporta, koji je gostujući na BBC rekao da Žorž Mendeš na nekoliko strana pokušava da pronađe novi klub Ronaldu i da ga je čak ponudio i Barseloni.

Ipak, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << piše As, Ronaldovi ljudi, porodica i prijatelji, momentalno su demantovali uz napomenu da je "Kristijano srećan u Juventusu i da su to obične gluposti".

Takođe, treba napomenuti da u celoj priči o odlasku ima i istine, jer navodno u Torinu sada smatraju da Ronaldo ima ogromna primanja, od čak 30 miliona evra.

S druge strane, Ronaldo nema nameru da ode, kako As piše, namerava da ostane u Torinu do 2022. godine kada mu i ističe ugovor.

Podsetimo, Ronaldo je ispisao istoriju sa Realom od 2009. do 2018. godine, a onda prešao u Juventus za 100 miliona evra. Osvojio je dve titule u Seriji A, ali je ispao u Ligi šampiona od Ajaksa i Liona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.