Ronaldo pretvorio kuću u sajber ordinaciju

Izvor: Mondo, 06.Sep.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo pretvorio kuću u "sajber" ordinaciju

Najbolji fudbaler sveta, navodno, oporavlja koleno uz pomoć dve čudne "sprave", koje je instalirao u svojoj kući, piše španska "Marka".

Foto: (AP Photo/Paulo Duarte)

Kristijano Ronaldo i Real Madrid sve su unapred isplanirali.

S obzirom na to da problem koji najbolji fudbaler sveta "vuče" sa ligamentima kolena traje još od finiša prošle sezone, i da je samo postao ozbiljniji početkom nove, s njihove strane učinjeno je sve da se izbegne operacija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ronaldo je, iščekujući dvonedeljnu pauzu zbog početka kvalifikacija za EURO 2016, u svojoj kući instalirao pravu malu ordinaciju, gde uz pomoć dva čudna tretmana, piše "Marka", pokušava što pre i što bolje da zaleči povredu tetive kolena.

CR7 je, u dogovoru sa Realom, uzeo još dodatnu nedelju odmora, tako da u Madridu očekuju da će on za 20 dana lečenja najsavremenijim metodama, koje "Marka" obavija velom misterije, uspeti u potpunosti da zaleči neugodnu povredu, koja može da bude katastrofalna ukoliko preraste u pucanje ligamenata.

Konkretno, prva do dve "sprave" koje Ronaldo koristi kod kuće jeste napravljena od dva motorizovana rolera. To je sve što novinar "Marke" govori o napravi, osim što je poredi sa tretmanima za gubljenje težine. Navodno, ti valjci relaksiraju i opuštaju mišiće i tetive i ubrzavaju cirkulaciju krvi i kiseonika u kritičnoj zoni.

Druga, "sprava", je još "ekstravagantnija", kako se navodi u tekstu, ali veoma uspešna. Radi se o cilindru koji proizvodi vakuum i koji tako smanjije i povećava krvni pritisak na mestu gde je tetiva oštećena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.