Ronaldo predmet istrage UEFA, čeka ga velika kazna!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo predmet istrage UEFA, čeka ga velika kazna!

Potez koji bi Juventus mogao skupo da košta.

Čovek koji je obeležio nedelju u Ligi šampiona jeste svakako Kristijano Ronaldo.

Portugalac je postigao het-trik u revanšu protiv Atletika i tako obezbedio Juventusu plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Ono što je ostavilo veoma jak utisak nakon meča jeste Ronaldov "odgovor" Dijegu Simeoneu na njegovu gestikulaciju u prvoj utakmici.

Tada je Argentinac novčano kažnjen, a u problemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi mogao da se nađe i fudbaler Juventusa pošto je UEFA pokrenula istragu.

Pretpostavlja se da će i Ronaldo biti kažnjen na isti način, ali ako se dokaže da je potez bio namenjen navijačima Atletika to bi moglo da znači i njegovu suspenziju u narednom meču Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijani želeli Ronalda još u Sportingu, umalo da završi u klubu koji smo voleli!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2019

Šta bi bilo kad bi bilo....Kristijano Ronaldo nastavlja da piše fudbalsku istoriju u dresu Juventusa...Portugalac se našao u centru pažnje nakon što je svojim golovima protiv Atletika obezbedio prolaz "Staroj dami" u četvrtfinale Lige šampiona...Mnogi smatraju da je upravo zbog toga doveden u...

Nastavak na Sportske.net...

Oglasila se i UEFA, evo šta će biti sa Ronaldom!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2019

"Bjankoneri" mogu da odahnu...Danas se pojavila informacija da bi Kristijano Ronaldo mogao biti kažnjen od strane UEFA...Portugalac je nepristojno gestikulirao nakon što je het-trikom doprineo eliminaciji Atletika što su mnogi shvatili kao odgovoe Dijegu Simeoneu...Smešila mu se čak i suspenzija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.