Ronaldo postavio pet ciljeva, dobro Juventusu, dobro i Realu!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2020, 11:45

Ronaldo postavio pet ciljeva, dobro Juventusu, dobro i Realu!

Ako sve ovo bude ostvario, svi bi bili na dobitku...

Kristijano Ronaldo ima jasne planove. Naime, španski mediji smatraju da posle odlaganja EP, jasno je šta će odlučivati kada je u pitanju bitka između njega i Mesija.

Prvi Ronaldov plan je da postigne 30 golova u italijanskom šampionatu ako se prvenstvo nastavi.

Jasno, titula sa Juventusom se podrazumeva, a u borbi za šestu "Zlatnu loptu" ključ bi morala da bude evropska titula sa Juventusom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Kakva je bila jesen?

Treba reći da je Ronaldo igrao mnogo bolje nego prošle jeseni, gurao Juve, nosio ih na ramenima u vreme kada je tim bio van forme.

Ali, to se ne računa, u 2020. je nastavio da postiže golove, no neće biti lako proći Lion u Ligi šampiona u revanšu i nastaviti takmičenje odnosno borbu za evropsku krunu koja je Juventusov cilj i koju nisu osvojili od 1996.

No, ako trijumfuju, Ronaldo bi mogao da se vrati u Real, kao peti poslednji čin sezone, a "Zlatna lopta" bi mu bila zagarantovana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.