Ronaldo ponovo heroj Portugala

Izvor: RTS, 14.Okt.2014, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ponovo heroj Portugala

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo, golom u nadoknadi vremena, doneo pobedu Portugalu u Danskoj. Nemačka remizirala sa Republikom Irskom. Severna Irska slavila u Grčkoj.

Kristijano Ronaldo još jednom se pokazao kao heroj Portugala. Golom u nadoknadnom vremenu susreta u Danskoj, najbolji fudbaler sveta doneo je svojoj reprezentaciji prva tri boda u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Danska je ostala na četiri osvojena boda iz dva meča, koliko ima i Albanija, čiji je meč u Beogradu protiv reprezentacije Srbije prekinut.

Nemačka je doživala novi udarac. Posle poraza u Poljskoj, šampioni sveta odigrali su samo nerešeno pred svojim navijačima protiv selekcije Republike Irske.

"Panceri" su poveli golom Krosa u 71. minutu, da vi veliki bod Ircima doneo Džon O'Šej u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Severna Irska nastavlja sa dobrim rezultatima u kvalifikacijama za EP, ovoga puta zabeleživši pobedu u Grčkoj. Golove za Severnu Irsku postigli su Vord u 9. i Laferti u 51. minutu susreta.

Rumunija je sa 2:0 slavila u Finskoj, a dvostruki strelac bio je Stanču.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ronaldo u nadoknadi za muk u Danskoj, Nemačka u "rikvercu"

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2014

Portugal je slavio u Kopenhagenu pogotkom Kristijana Ronalda petom minutu nadoknade, čime se iskupio za neuspeh protiv Albanije u prvom kolu. Nemačka je nastavil da posrće i remizirala je sa Republikom Irskom, dok je Severna Irska iznenadila Grke na strani pobedom 2:0...Nismo navikli da ih vidimo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.