Ronaldo odustao od Zlatne kopačke?

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2020, 16:29

Ronaldo odustao od "Zlatne kopačke"?

Portugalac odredio prioritete.

Juventus je osvojio titulu, devetu u nizu, i sada je pravi trenutak da Mauricio Sari odmori najboljeg igrača.

Italijanski mediji prenose da će Kristijano Ronaldo propustiti gostovanje Kaljariju u sredu uveče, kako bi odmorio za nastavak Lige šampiona.

Portugalac bi na taj način odustao od trke za "Zlatnu kopačku", pošto je Ćiro Imobile na tri gola ispred, kao i Robert Levandovski, koji je završio sezonu u Bundesligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Imobile je postigao 34 gola, Ronaldo 31, a u finišu utakmice sa Sampdorijom je promašio penal, kojim je mogao da se približi na dva gola.

No, najvažnije je da Ronaldo bude odmoran i spreman za Lion, naročito ako se zna da su povređeni Paulo Dibala i Daglas Košta i da će Portugalac morati dodatno da zapne da pogura tim ka preokretu.

Juventus gostuje Kaljariju u sredu u 21.45, a meč sa Lionom na programu je 7. avgusta u 21.00 u Torinu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Borba za Zlatnu kopačku, Ćiro Imobile juri Levandovskog

Izvor: RTS, 29.Jul.2020, 09:22

Ćiro Imobile blista u dresu Lacija ove sezone. Napadač Rimljana ima dve utakmice u italijanskoj Seriji A da nadmaši asa Bajerna Roberta Levandovskog i ponese laskavu titulu najboljeg golgetera Evrope. . Imobile je dva kola pre kraja na kontu od 34 gola u prvenstvu i najbolji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.