Ronaldo obara Raulov golgeterski rekord za 55 utakmica

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo obara Raulov golgeterski rekord za 55 utakmica

Portugalac možda već ove sezone preuzme prvo mesto liste najboljih strelaca Reala

Kristijano Ronaldo obara rekorde kao od šale, a kako Portugalac igra izgleda da se neće zaustaviti dok pored svakog ne stoji njegovo ime.

Igrač Reala je postao jedini igrač u istoriji Reala koji je prosečno postigao više od gola na meču posle 200 utakmica – 1,04, pre Kristijana Ferenc Puškaš je imao najbolji prosek – 0.92 zahvaljujući 242 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << postignuta gola na 262 utakmice u belom dresu.

Sledeća meta Portugalca je rekord najboljeg strelca jedinog desetostrukog šampiona Evrope Real Madrida, a vlasnik tog laskavog zvanja je legendarni Raul. Ronaldo je za Kraljevski klub postigao 265 golova, a Španac 323, tako da je razlika samo 58 golova, pritom Kristijano je do svoje cifre došao za 254 utakmica, a Raul za 741!

Ako nastavi da postiže golove kao i do sada (1,04 po utakmici) Kristijano će Raula stići za 55 utakmica, a i tada će imati duplo manje mečeva u dresu španskog kluba od Raula.

Ako Real ove sezone dogura daleko u svim kup takmičenjima moguće je da Španac već u 2015. bude skinut sa trona.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.