Ronaldo o najboljem: Kladio bih se na Nejmara!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo o najboljem: Kladio bih se na Nejmara!

Slavni Brazilac ima svog favorita među kandidatima za najboljeg fudbalera planete.

Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Rivalstvo između Lionela Mesija i Kristijana Ronalda traje već godinama, međutim, slavni brazilski napadač Ronaldo smatra da će mu uskoro doći kraj.

Po njegovom mišljenju 2015, eventualno 2016, je poslednja godina u kojoj bi jedan od pomenute dvojice mogao da osvoji titulu najboljeg igrača sveta, koju upravo oni "dele" još od 2008. (Mesi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je četiri puta biran za najboljeg, Ronaldo tri).

"Mislim da će ova godina biti poslednja u kojoj će se odlučivati između Mesija i Ronalda. Ne znam da li će Nejmar biti treći, ali siguran sam da bi već sledeće godine on mogao da se umeđa u borbu za najboljeg, u kojoj je Brazil uvek imao svoje predstavnike. On i dalje napreduje, dok su Ronaldo i Mesi dostigli svoj limit", smatra popularni "Zuba".

"Kladio bih se na Nejmara da osvaja Zlatnu loptu sledeće godine", savetovao je Ronaldo.

Da li je u pravu, vreme će pokazati...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.