Ronaldo o Zidanu: Govorio mi je Kiki....

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo o Zidanu: Govorio mi je "Kiki...."

Kako su izgledali razgovori Francuza i Portugalca u Madridu.

Foto: Erik Simander / TT via AP/Tanjug

Kristijano Ronaldo i Zinedin Zidan, dva fudbalska velikana, odlično su sarađivali u Realu.

Zajedno su osvojili tri trofeja Lige šampiona, prvenstvo Španije, Kup kralja i usput ostvarili odličan odnos, od kojeg su i jedan i drugi imali veliku korist.

Ovih dana, Ronaldo se setio tog perioda i govorio o saradnji koja je "vukla" Real ka uzastopnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << titulama Lige šampiona.

"Poverenje koje je igraču potrebno ne dolazi samo od njega samog, već i od saigrača i trenera. Morate da osetite da ste važan deo tima i Zidan je učino da se osećam posebnim. Mnogo mi je pomogao. Imao sam mnogo poštovanja prema njemu, ali kada sam krenuli da sarađujemo, počeo sam da mu se divim još više", rekao je Ronaldo, a prenosi Goal.com.

Osvajač pet Zlatnih lopti otkrio je i kako su izgledali njegovi razgovori sa francuskom legendom.

"Rekao mi je 'Kiki, opusti se i igraj svoju igru. Ti si taj koji pravi razliku'. Uvek je bio iskren prema meni i zbog toga ću mu uvek biti privržen", dodao je Ronaldo, koji će i ove sezone pokušati da se još jednom popne na vrh Evrope - sa Juventusom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.