Ronaldo ljut uoči dodele Zlatne lopte: Lagao je

Izvor: B92, 29.Nov.2021, 20:39

Ronaldo ljut uoči dodele "Zlatne lopte": Lagao je

Kristijano Ronaldo optužio je urednika Frans fudbala Paskala Ferea da ne govori istinu.

Fere je nedavno rekao da je Ronaldova jedina želja da na kraju karijere ima više Zlatnih lopti od Lionela Mesija.

Povodom toga oglasio se Portugalac.

"Paskal Fere je lagao, koristio je moje ime da promoviše sebe. Neprihvatljivo je da odgovorni za dodelu prestižne nagrade ovako lažu i ne pokazuju poštovanje prema nekom ko je uvek poštovao Frans fudbal i Zlatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << loptu. I danas je ponovo lagao, pravdajući svoje odsustvo sa Gala večere navodnim karantinom u kom nema razloga da bude.

Uvek čestitam onima koji pobeđuju, u okviru sporta i fer-pleja. Nikad nisam bio protiv nekoga. Uvek pobeđujem za sebe i klubove koje predstavljam. Pobeđujem za sebe i one koji mi žele dobro. Nikoga ne pobeđujem

Najveća ambicija u mojoj karijeri je osvajanje nacionalnih i internacionalnih titula za klubove koje predstavljam i za moju zemlju. Najveća ambicija mi je da budem uzor svima koji jesu ili žele da budu profesionalni fudbaleri. Najveća ambicija je da svoje ime ostavim zlatnim slovima ispisanim u istoriji fudbala

Završavam, moj fokus je na predstojećoj utakmici Mančester junajteda i svemu što možemo da osvojimo ove sezone zajedno sa kolegama i navijačima. Ostalo? Ostalo je samo ostalo."

Ronaldo u kolekciji ima pet, a Mesi šest Zlatnih lopti.

Dodelu nove "Zlatne lopte" pratite u našem LIVE BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldo ljut uoči dodjele "Zlatne lopte": Lagao je

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2021, 11:40

Kristijano Ronaldo optužio je urednika Frans fudbala Paskala Ferea da ne govori istinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.