Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 13:22

Ronaldo je nervozan, iritantan i nezainteresovan

“Distancira se od svega što predstavlja Juventus”, piše Gazeta

Ljubav između Kristijana Ronalda i Juventusa je pukla, ostala je još da se okonča brakorazvodna parnica na kraju sezone.

Portugalski as se distancira od svega što predstavlja Juventus, osim što mora još neko vreme da nosi njegov dres, a to je siguran znak da se sprema za selidbu na kraju sezone, piše Gazeta delo Sport.

Prema informacijama koje iznosi čuveni list, sve je puklo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kada je Juventus ispao iz Lige šampiona. Od tada je Ronaldo nervozan, ponaša se iritantno i drži se na distanci od saigrača. Maltene ih ignoriše. A, kap u prepunoj čaši bilo je njegovo nezalaganje i potpuna indifirentnost na terenu na utakmici sa Fjorentinom.

Kako kažu, Ronaldo više ni ne pokušava da sakrije da ga ništa što se tiče Juventusa ne dotiče. Otprilike poslednji put kada je ispoljio neku emociju je bilo posle utakmice sa Đenovom kada je u svlačionici udarao u zid, besan što nije postigao gol.

Italijanska štampa ne štedi Kristijana baš nimalo, kao ni njegovog trenera Andreu Pirla, ne priznajući im “minuli rad”, već gledajući samo poslednja ostvarenja. Sve miriše na veliku rekonstrukciju na leto u taboru Stare dame, koja će najesen istrčati na teren bez Ronalda.

A, priče uveliko kruže da ga čeka povratak na Old Traford i da menadžer Žorž Mendeš radi na tome.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.